Websites Dynamic People en FoodeQ en Fravest WoordSupport (27-10-2018)

Websites Dynamic People en FoodeQ en Fravest Woordsupport (27-10-2018)

De afgelopen periode heel veel teksten geproduceerd voor de website van het Amsterdamse Dynamic People – waaronder veel productbeschrijvingen – en ze zijn live. Voor het Steenbergse FoodeQ Engineering een vergelijkbaar project uitgevoerd en ook die vernieuwde website zal elk moment live gaan. Voor mijn eigen website een drietal nieuwe referenties akkoord gekregen – van Wonderware Benelux, Toes en Stichting Kindia – dus nu nog even toevoegen en zoals altijd schiet dat er bij in, want je eigen website komt altijd pas als laatste aan bod.
In een aantal magazines heb ik verslag mogen doen van de meer dan sportieve fietstocht van Simon van der Mark (van VDM) en zijn zwager met wie hij zich 1.000 kilometer in het zweet heeft getrapt voor het goede doel. Van Zuid-Beijerland naar Kirchberg in Tirol in 10 dagen tijd en de opbrengst van ruim 16.000 euro is voor het hospice in de Hoeksche Waard. Dan heb je blaren op je billen én het hart op de goede plaats, chapeau!
Voor Niels Polet, die ik nog ken uit een vorig leven, heb ik artikelen geschreven voor diverse bladen om zijn Bistro Michel in Zwijndrecht de aandacht te geven die het verdient. De menukaart is vernieuwd – met hulp van Hellen den Boon als grafisch vormgeefster en natuurlijk met de enthousiaste keukenbrigade van Niels – én de toiletten zijn voorzien van unieke ludieke potdichtsels die je nergens anders tegenkomt (behalve dan in mijn BranieBundels).