Volop aan het schrijven voor bedrijven én Kindia (25-10-2015)

DikkeDDD lezen in bed Duim Dichtsels is goed ontvangen. Geweldig leuke reacties van kinderen, juffen, meesters en (groot)ouders. “ik wil graag een exemplaar bestellen voor mijn zoontje. U heeft bij hem voorgelezen op school en hij is superenthousiast en dat is bijzonder want hij houdt niet echt van lezen en heeft last van dyslexie.” Daarom ben ik nou gaan schrijven. En ik ga een verhaal schrijven voor Kindia waarmee we geld willen genereren voor de bouw van een kindertehuis in India.
Daarnaast gaat het schrijven voor bedrijven gewoon door. Ondernemend is een magazine waarvoor ik reportages maak en nu ze ook een editie Schiedam, Vlaardingen, Maassluis uitbrengen heb ik er plots een interessante regio bij. De nieuwste BOMmelding voor BOM Engineering geschreven (en terloops 100 Dikke Duim Dichtsels mogen noteren voor in het kerstpakket). De nieuwsbrief voor DK Polyester (én 30 rijmbundels) en verder teksten voor Gries & Ko, van De Zaag, Besix, Vroba, ID Systemen Nederland, Axoft etc.