Sjoemelsoftware is woord van het jaar, maar zomerzotje verdient een tweede kans (18-12-2015)

aaaaaaazomerzotjeOnder de menutab BranieBrouwsels staan altijd een aantal (actuele) gedichten en dit keer breek ik een lans voor het zomerzotje. Geschrapt omdat je het zelden hoort, maar dat woord moet gewoon terug!
De eerste duizend Dikke Duim Dichtsels zijn verkocht dus de bestsellergrens komt steeds dichterbij. Ik heb voorgelezen op de Dinteloordse Groen van Prinstererschool en opgetreden voor de Vrouwen van Nu, binnenkort ga ik naar Basisschool De Peperklip in Schiedam tijdens de Poëzieweek en ik ben nog te boeken voor de Voorleesdagen.
Volop aan het schrijven voor bedrijven, waaronder ALSO International via Campagne. Verder teksten voor JOFIB, 4select, Axoft en Wonderware. 2015 was een mooi jaar, voor het nieuwe jaar heb ik grootse plannen. De beste wensen voor 2016.