Toes & Zn. B.V.

Het ’s-Gravendeelse Toes heeft wereldwijde slagkracht en levert uit voorraad nieuwe en gereconditioneerde onderdelen voor (scheeps)motoren en turboblowers. De kernwaarden van het familiebedrijf zijn sinds de start in1958 gelijk gebleven. Xander Toes: “We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Geen loze beloftes, maar afspraak is afspraak, altijd. Zo werkt Frank ook en daarom is het prettig schakelen.” Theo van Vliet kwam via een zakenrelatie op het spoor van Frank. “We wilden nieuwe, verfrissende teksten voor onze website en dat heeft Frank fantastisch verzorgd. Ook de Engelse versie en de bedrijfsbrochure, grote klasse,” zegt Theo lovend.

Elke euro naar ‘t goede doel

Stichting Kindia zet zich in voor een betere toekomst van straatkinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in India. “Daar is veel geld voor nodig,” vertelt een bevlogen Annemieke van den Broek.
“We werken enkel met vrijwilligers en alle giften en spontane bijdragen en inspanningen zijn welkom. Via een bevriende drukker ben ik in 2015 in contact gekomen met Frank en hij heeft belangeloos De Regenboogreis voor ons geschreven. Het is een ontroerend verhaal over twee vriendinnetjes die samen de verschillen tussen hun werelden ontdekken. En de opbrengst komt geheel ten goede van de stichting.”

AVEVA Select Benelux (Wonderware Benelux)

Wonderware (AVEVA) is wereldwijd marktleider op het gebied van HMI, MES, SCADA en real time operations managementsoftware. Sinds 2016 mag Frank voor Wonderware Benelux (tegenwoordig AVEVA Select Benelux) klantverhalen en productbeschrijvingen maken. “Vrijwel alles waar tekstueel aan gesleuteld moet worden, loopt via Frank,” vertelt General Manager Eric van Nispen. “Verder heeft hij in 2017 het allereerste Wonderware Wednesday Webinar gepresenteerd en hij doet verslag van onze jaarlijkse KnowledgeXchange. Bij de editie van 2018 heeft hij bijna 400 van zijn rijmbundels uitgedeeld aan de bezoekers. Een schot in de roos, Kinderboeken en industriële automatisering gaan prima samen!”

BOM Engineering

BOM Engineering is een daadkrachtig multidisciplinair ingenieursbureau met een overvloed aan kennis en creativiteit.
John Bom: “Frank verkocht AutoCADsystemen, maar niet aan mij want die haalde ik ergens anders. Toen Frank zich in 2007 op het schrijven stortte, mocht hij laten zien wat hij waard was en zijn pen past bij BOM. Hij is geen techneut, maar spreekt onze taal en begrijpt onze business. Zijn BOMgedicht hangt metersgroot in De Parel, hij leverde de teksten voor het BOM BrandBook, de website is van zijn hand en hij schrijft de driemaandelijkse BOMmelding. Een fijne kerel waar je op kunt bouwen.”

Van der Mark Transport

Toen Van der Mark Transport uit Oud-Beijerland in 2010 De Hoeksche Pluim won, maakten Simon van der Mark en Frank Vester voor het eerst kennis met elkaar.
Frank schreef een artikel over het toen honderdjarige familiebedrijf, Simon bestelde 50 BranieBrouwsels om zijn personeel te bedanken.
SImon: “Sindsdien schrijft Frank alles voor ons. Hij maakt onze persberichten, schrijft artikelen voor vakbladen en houdt onze website actueel met nieuwsflitsen. Ik gebruik hem ook om te sparren als ik een event organiseer zoals het Zandhappen waarbij we alle relaties én de hele Hoeksche Waard hebben laten proeven van Le Dakar.”

Axoft

Axoft is dé IT en Telecomleverancier van Groot-Rotterdam. Wim Milder – Operationeel Directeur bij Axoft – deelde door de jaren heen honderden boeken van Frank uit aan relaties en doet al sinds 1992 zaken met Frank Vester.
“In de tijd dat ik nog verantwoordelijk was voor de ICT bij Broekman Group heeft Frank de storageomgeving geleverd en nog heel veel meer. Toen hij in 2007 het roer omgooide en voor zichzelf startte als schrijver heb ik hem daar binnengehaald voor onze websiteteksten, het jubileumboek, het sociale jaarverslag, brochures etc. Voor Axoft maakt Frank de reference cases en alles wat nog gaat volgen, want hij blijft verrassen.”

DK Polyester

DK Polyester in Heijningen maakt duurzame glasvezelversterkte polyester producten.
Igor Knook is één van de twee directeur-eigenaren en op de vraag wat de succesformule is voor groei antwoordt hij: “Gewoon handen uit de mouwen, niet lullen maar poetsen, dat is DK.”
Via mond-tot-mondreclame werd Igor geattendeerd op de schrijfkunsten van Frank en de twee treffen elkaar nu met grote regelmaat. “Frank heeft onze website een eigentijdse twist gegeven, hij schrijft onze persberichten en de DK Nieuwsbrief. En elk jaar weet hij me weer te strikken voor zijn nieuwste boek dat wij dan met Sinterklaas aan het personeel uitdelen.”

van De Zaag

van De Zaag in Numansdorp is een specialist in bedrijfswageninrichtingen, voertuigelektronica en Fleet Management.
“Sinds 2012 verzorgt Frank een belangrijk deel van onze communicatie,” verklaart Roel Franke. “De eerste kennismaking betrof een advertorial voor een business magazine en er was sprake van een klik. Frank heeft onze websiteteksten herschreven en enkele productbrochures gemaakt. Bovendien ondersteunt hij ons bij grote offertetrajecten. Hij heeft ons regelmatig uit de brand geholpen, dan belden we op zaterdagavond voor een Engelse vertaling en trok hij de hele nacht voor ons door.”

Struik & Hamerslag

Het Strijense Struik & Hamerslag is vermaard als dé nummer-één-producent van de mooiste interieurs voor de meest luxe jachten ter wereld. Hollands glorie, vakmanschap in optima forma,
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan is er in 2014 een prachtig jubileumboek uitgegeven.
Marco Struik: “Voor onze marketing en communicatie doen wij sinds jaar en dag zaken met ConQuest en zij hebben dit boek op magistrale wijze in elkaar gezet. Frank Vester heeft de teksten verzorgd en daar heel wat interviews voor afgenomen. Die samenwerking verliep uiterst soepel, dus bij het eeuwfeest huren we hem weer in.”