Alle disciplines, één vast aanspreekpunt

Omdat je niet alles zelf kunt – en dat moet je ook niet willen – werkt Fravest WoordSupport intensief samen met zorgvuldig geselecteerde specialisten.

Een ingespeeld team, een netwerk van creatieve vakbroeders, grafisch ontwerpers, websitebouwers en drukkers met Frank Vester die als uw vaste aanspreekpunt alles voor u in goede banen leidt.

Professionele ondersteuning – ook op interimbasis voor de duur van uw project of als invulling voor een tijdelijk kennistekort – op het gebied van marketing en communicatie inclusief vertaalwerk.
Alle disciplines onder één dak. Voor een krachtig totaalconcept gaat u naar Fravest WoordSupport.

“Soms ga je alleen sneller, maar samen kom je altijd verder.”

Fravest Woordsupport

Boeken

Relaties aan het woord

Nieuws

Schrijven voor bedrijven in de breedste zin van het woord.
Van websiteteksten, sociale jaarverslagen, advertorials en persberichten tot en met vertalingen, reference cases, pakkende nieuwsbrieven en jubileumboeken.
Wilt u positief opvallen? Bel voor een kop koffie.

Frank is auteur en uitgever. Hij past niet in één hokje met zijn vrolijke Dikke Duim Dichtsels, een spannend avontuur, een smeuïg ICT-boek en twee waargebeurde verhalen. Voor Stichting Kindia bracht hij De Regenboogreis uit én KAPAF is een aanrader voor alle leesliefhebbers.


U kiest voor Frank Vester, dan kiest hij voor u. Een keur aan klanten ging u voor en een aantal beschrijft kort en krachtig hoe zij de samenwerking ervaren.

Recentelijk drie nieuwe testimonials geplaatst van Kindia, Wonderware en Toes.                                                           

KAPAF wordt volop besteld – ook in kerstpakketten – en er zijn heel wat lovende recensies. Verder aan het schrijven voor vaste relaties én aan een leuk nieuw kinderboek!

Een voorproefje van Bertje Broekhoest (De scheetjesvanger) vind je onder BranieBrouwsels.