Netwerken is topsport én tweemaal kampioen (12-07-2023)

De Kinderboekenweek begon in Friesland en eindigde in Friesland en nu weer gewoon schrijven (25-10-2023)

Ik begon op 28 september op It Iepen Finster in het Friese Achlum (de wekker ging die dag al om 4 uur) en ik eindigde op IKC Trianova In Leeuwarden op 19 oktober. In totaal bezocht ik 14 basisscholen in het land en het was als altijd een groot feest. Nu weer gewoon volop schrijven, aan mijn eigen werk en voor bedrijven. En natuurlijk ook tussendoor af en toe voorlezen op scholen. Een leuke klus ook: voor The Lean Six Sigma Company de 8 sprekers interviewen voor het programmaboekje voor het Masterclass-Event op 13 maart 2024. Die dag ben ik jarig én presenteer ik het event, dus dat is dubbel feest. En inmiddels de eerste orders binnen voor boekenpakketjes voor Sinterklaas (leuk verpakt met bijbehorend strooigoed) en een zakenrelatie heeft een boekenvoucher meeverpakt in het komende kerstpakket zodat de medewerkers zelf een boek uit kunnen zoeken op mijn website. Kijk, daar word ik nou vrolijk van.