Mooie maanden én groter dan groot in de bioscoop (17-06-2022) – Copy

Mijn Kinderboekenweek 2023 begint op 25 september en eindigt op 20 oktober (03-07-2023)

In 2022 had ik 22 dagen achtereen Kinderboekenweek en dat beviel zo goed dat ik het dit jaar ook gewoon weer oprek. Vóór de zomervakantie had ik al de eerste boekingen te pakken, waaronder twee dagen op Kindcentrum Sterrebos dus dat wordt een B&B in Oss. Met het prentenboek “De Regenboogreis” dat de zo verschillende werelden van twee jonge meisje beschrijft (in India en in het rijke Holland) heb ik een boek dat perfect aansluit bij het thema “Bij mij thuis” en Bertje Broekhoest (De Scheetjesvanger) past er ook helemaal bij. Daarnaast lees ik uiteraard voor uit mijn rijmbundel Dikke Duim Dichtsels, beantwoord alle brandende vragen van de kinderen in de klas en heb voor iedereen een boekenlegger. Voor alle leerkrachten heb ik een machtig mooi cadeau, namelijk een gesigneerd exemplaar van “Tot het cokepunt en er ver overheen” van maar liefst 646 pagina’s dik. Een waargebeurd, zwaar verslavend verhaal dat prettig wegleest en alleen de papierprijs maakt het al een waardevol boek. Winkelwaarde 15 euro, maar ik geef ze zoals gezegd weg aan alle juffen en meesters waar ik kom voorlezen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in, want de Kinderboekenweek is natuurlijk voor de kids, maar stiekem is het ook mijn favoriete jaarlijkse feestje. Wil je me boeken voor een schoolbezoek, of boeken bestellen? Mail aan fravest@online.nl