Mooie maanden én groter dan groot in de bioscoop (17-06-2022) – Copy

Iedereen verdient een cadeautje met Sinterklaas (23-11-2022)

Je staat er niet altijd bij stil, maar er is veel verborgen armoede in Nederland. Sinterklaas is een allemansvriend, dus hoe kun je een kind dan uitleggen dat de Goedheiligman jouw deur voorbijgaat zonder een cadeautje af te geven? Voor Marinus de Bruijn van FoodeQ Engineering was dit aanleiding om 100 prentenboeken – 100 x Bertje Broekhoest – aan Stichting Sintvoorieder1 te doneren. Sinterklaastijd is sowieso druk voor mij, want dan mag ik altijd voor een aantal klanten Sintpakketjes – boek plus snoepgoed – verzorgen en ook voor Kerstmis lopen de bestellingen alweer binnen. Een boek is zoveel leuker dan de zoveelste fles wijn.
Het was een rare tijd. Ik heb vijftien coronatesten versleten, maar had blijkbaar een ‘gewone’ griep. Een hele zware dan, want ik heb weken lopen vechten. Inmiddels weer aan het tennissen en volleyballen, dus ik ben weer beter én ik ben 8 kilo lichter. Het schrijfwerk voor klanten liep lekker door, vooral omdat tegen het einde van het jaar de nodige nieuwsbrieven eruit moeten voor DK Polyester, Alpomat, BOM Engineering, FoodeQ, Van der Mark Transport etc. En nu ga ik weer cadeautjes inpakken voor klanten.