Kinderboekenweek wordt groener dan groen met Bertje Broekhoest, boek nu! (09-08-2022)

Kinderboekenweek wordt groener dan groen met Bertje Broekhoest, boek nu! (09-08-2022)

In 2021 had ik 19 boekingen voor de Kinderboekenweek en daarom rek ik hem ook dit jaar maar weer op. Ik start op maandag 26 september en ga door tot en met vrijdag 21 oktober en reis weer het hele land door. De zomervakantie is nog niet voorbij, maar vandaag start ik met mailen om de agenda vol te plannen en de eerste vier scholen zijn al definitief. Donderdag 6 oktober lees ik voor op De Kornalijn in Bergen op Zoom, op vrijdag 7 oktober op De Voorzaan in Zaandam, dinsdag 11 oktober RKBS De Stek in Houten en vrijdag 14 oktober De Diamant in Zevenhoven. Da’s een vliegende start. Sowieso sluit Bertje Broekhoest super aan bij het thema, verder lees ik voor uit Dikke Duim Dichtsels, beantwoord alle vragen én ik heb een machtig mooi cadeau voor alle leerkrachten, namelijk een gesigneerd exemplaar van ‘Tot het cokepunt en er ver overheen’ van maar liefst 646 pagina’s. Een waargebeurd, zwaar verslavend verhaal dat prettig wegleest en alleen de papierprijs maakt het al een waardevol boek. Winkelwaarde 15 euro, maar ik geef ze zoals gezegd weg aan alle juffen en meesters waar ik kom voorlezen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in, want de Kinderboekenweek is natuurlijk voor de kids, maar stiekem is het ook mijn  favoriete feestje. Wil je me boeken voor een schoolbezoek, of boeken bestellen? Mail aan fravest@online.nl