Het was even wat minder druk, maar creatief gezien was het een toptijd (05-05-2020)

Het was even wat minder druk, maar creatief gezien was het een toptijd (05-05-2020)

Het jaar startte veelbelovend en zelfs in maart en april was het nog als vanouds druk. Helaas betrof het vaak schrijfklussen om evenementen te cancelen omdat corona de wereld in de greep kreeg. Dat is werk, maar uiteraard minder leuk dan samen constructief bouwen en ik ben dan ook zielsblij te zien dat het weer wat aantrekt. Ik had het iets minder druk, maar kon in alle rust werken aan eigen werk én ik ben een bordspel aan het ontwikkelen. Een langgekoesterde wens voor mij als bordspelfanaat (lees KAPAF) en ineens had ik er de tijd voor dus ik ben de afgelopen periode lekker creatief doorgekomen. En inmiddels weer gewoon afspraken bij (nieuwe) klanten en schrijven voor bedrijven, want de economie komt weer op gang. Zoek je nog een leuk boek voor de zomervakantie? Bestel een gesigneerd exemplaar van KAPAF en verwen jezelf!