De Regenboogreis     Een ontroerend (voorlees)verhaal in rijmvorm over twee vriendinnetjes.
Esmée uit Nederland en Vennila uit India, die samen de verschillende tussen hun werelden ontdekken. Esmée woont met haar papa, mama en broertjes in Nederland. Ze houdt van paardrijden en dansen. Vennila woont in een kindertehuis (van stichting Kindia) in India. Ze heeft geen papa meer en haar moeder is te arm om voor haar te zorgen. Toch is Vennila gelukkig met hele kleine dingen die wij niet meer zien. De regenboog verbindt beide werelden en maakt de twee meisjes tot hartsvriendinnen. Een verhaal met een boodschap, maar ook een verhaal om gewoon lekker in weg te dromen.
Het kleurrijke boek – met vrolijke illustraties van de hand van Stephanie Kok – is belangeloos geschreven door Frank Vester en de opbrengst komt geheel ten goede van stichting Kindia.
ISBN 978-90-824995-0-6 (full color, hard cover) 
verkoopprijs 15 euro.

Bestellen? Mail je adresgegevens aan fravest@online.nl en een dag later valt ie op de deurmat. De verzendkosten van 4 euro vervallen bij een orderwaarde van 30 euro of meer, dus bestel direct nog meer boeken (combineren mag). Betalen doe je pas na ontvangst.