De kinderboekenweek 2020 was anders dan anders én drukker dan ooit (09-10-2020)

Vooraf had ik er een hard hoofd in of scholen me zouden gaan boeken in coronatijd, maar ik had meer boekingen dan ooit. Maar liefst 13 schooldagen was ik onderweg en dat terwijl de Kinderboekenweek maar 8 schooldagen kent. Uiteraard hebben we keurig afstand bewaard, alles verliep uiterst soepel en het was net als voorgaande jaren superleuk. Onderstaand een overzicht van de scholen waar ik ben geweest. Wat mij betreft mag je me trouwens het hele jaar door boeken dus je hoeft zeker niet te wachten tot de volgende Kinderboekenweek. Woensdag 23 september Clemensschool in Hulsel | Donderdag 24 én vrijdag 25 september ICBS Het Koraal in Assendelft | Maandag 28 september KBS St. Michiel in Schalkwijk | Dinsdag 29 september basisschool Müllerpier in Rotterdam | Woensdag 30 september Meester Kremerschool in Nederhorst den Berg | Donderdag 01 oktober Wereldkidz Kievitschool in Maartensdijk | Vrijdag 02 oktober Caleidoscoop in Almere | Maandag 05 oktober Montessorischool De Trinoom in Zoetermeer | Dinsdag 06 oktober Basisschool De Peppel in Dussen | Woensdag 07 oktober SBO Het Kompas in Hoofddorp | Donderdag 08 oktober Kindcentrum Den Krommenhoek in Rosmalen | Vrijdag 09 oktober IKC De Edelsteen in Zoetermeer | Elders in het jaar?