De grens van Gries     Ongelooflijk maar waar.
Moeders horen lief te hebben, maar als je van jongs af aan hoort dat je niets waard bent dan ga je het vanzelf geloven. Wanneer je constant klappen krijgt om niks, consequent fysiek en geestelijk mishandeld wordt, dan wordt het leven zwaar.
Vaak blijft verdriet verstopt, maar Ferdinand Griesdoorn vertelt openhartig over zijn strijd om te overleven. Hoe verander je iets wat onomkeerbaar is? Wie bedient de knoppen en is het mogelijk om te groeien als je klein gehouden wordt? Een boek vol lastige vragen én antwoorden. Een beladen thema, luchtig leesbaar verpakt. Een waargebeurd maar welhaast ongelooflijk levensverhaal van een doodgewone jongeman die anders en heel bijzonder blijkt te zijn. Ferdinand geeft mensen hoop en richting.
ISBN 978-90-810799-3-8 (128 pagina’s paperback)
verkoopprijs 10 euro.
Bestellen? Mail je adresgegevens aan fravest@online.nl en een dag later heb je jouw gesigneerde Gries in huis. De verzendkosten van 4 euro worden niet doorberekend bij een bestelling met een minimale orderwaarde van 30 euro (dus bij 3 x Gries of een combinatie met een van de andere boeken)