Tot het cokepunt en er ver overheen     Een verslavend boek over Bruno’s strijd tegen verslaving.
Tot het cokepunt en er ver overheen is het waargebeurde verhaal over/van Bruno Stooker die alles in zich heeft om profvoetballer te worden, maar op al heel jonge leeftijd verslaafd raakt aan drank en drugs. Dat drukt een stempel op zijn verdere leven. Hij belandt in de ergst denkbare nachtmerrie. Het is een strijd met zichzelf, een strijd met de hele wereld, een strijd op leven en dood. Dit is Bruno ten voeten uit en als je het uit hebt dan weet je dat je nooit aan die rotzooi moet beginnen!


Frank Vester over het schrijfproces:
“Het was een struggle om het te schrijven. Bruno en ik lagen regelmatig met elkaar in de clinch, maar ergens halverwege het schrijfproces landde hij op aarde en het eindresultaat mag er wezen.” Bijna 650 meeslepende pagina’s van begin tot eind. Je bent gewaarschuwd, dit boek is verslavend!

Hoe was de rolverdeling? Bruno schreef, Frank redigeerde als coauteur en maakte het tot een prettig leesbaar en kloppend verhaal waarvan geen letter gelogen is. “Ik ben heel blij dat Bruno op mijn pad gekomen is, want dit was een voor mij volledig onbekende wereld. Een scenario als dit had ik nooit kunnen bedenken.”
ISBN 978-90-810799-6-9 (646 pagina’s) 
verkoopprijs 15 euro.
Bestellen? 
Mail je adresgegevens aan fravest@online.nl en een dag later wordt deze kiloknaller – alleen de papierprijs is het bedrag al waard – bezorgd. De verzendkosten van 7,50 euro vervallen bij een orderwaarde van 30 euro of meer, dus bestel direct nog meer boeken (combineren mag) en laat de sneeuwbal voor me rollen! Betalen doe je pas na ontvangst.