BranieBrouwer

frank1 (150x150)Een BranieBrouwer met een boodschap
Wanneer u een inspirerende spreker/entertainer wenst dan doet u een beroep op BranieBrouwer Frank Vester. Jarenlang voorzag hij het radioprogramma Branie voor Twee op RTV Rijnmond van puntige potdichtsels en nog altijd verpakt hij het nieuws in kritische knipogen.

Hij deed mee aan de voorrondes van Cameretten, het waren zijn allereerste schreden op een professioneel podium. Inmiddels is hij gewend aan de spotlights. Verslaafd aan de spotlights, zo zegt hij zelf en dat enthousiasme weet hij over te brengen op zijn publiek.

Hij leest voor uit eigen werk en verzorgt complete podiumoptredens met conferences. Gaat het u om een bloemlezing, klantenbinding, heeft u een relatiedag, gaat het om verandering, teambuilding, motivatie? Aan de hand van de voorbespreking past Frank zijn programma aan zodat u uw doelen bereikt. Bent u uitgekeken op gesjeesde tsjakkagoeroes? Bent u toe aan iemand met realiteitszin, een ervaringsdeskundige met een boeiend verhaal? Verras uzelf en kies voor Fravest WoordSupport! 

  •