Bom, Bruno, Branisch BreedBeeld en nog eens 2.100 boeken (31-05-2018)

Bom, Bruno,Branisch Breedbeeld en nog eens 2.100 boeken (31-05-2018)

Tijdens de Wonderware KnowledgeXchange heb ik maar liefst 375 Dikke Duim Dichtsls mogen uitdelen én ik heb een order van een nieuwe klant voor 2.100 stuks te pakken, dus laat de persen maar rollen. Voor wie? Dat meld ik pas na de kerst, want ze worden meeverpakt in kerstpakketten en anders is de verrassing eraf. De zomerperiode is altijd iets rustiger, dan kan ik aan mijn eigen werk – Branisch BreedBeeld – schrijven, maar ik heb volop te doen voor Bom Engineering dat op 7 september het 25-jarig jubileum groots zal vieren. Verder websiteteksten voor Dynamic People, FoodeQ, Vroba en van De Zaag. Het boek van Bruno – zie vorige nieuwsflits – is in de afrondende fase en ik ben druk met de voorbereiding voor de komende Kinderboekenweek. Zomervakantie?