Boeken als relatiegeschenk en … (25-11-2016)

Boeken als relatiegeschenk en ... (25-11-2016)

Uiteraard preek ik voor eigen parochie, maar wie zit er nou nog te wachten op de zoveelste fles goedkope bubbels of de afgezaagde kaasplank? Verras uw klanten – en uw eigen mensen – eens met een verfrissend vrolijk boek. Leuk voor Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar tussendoor. Ik geef op Dikke Duim Dichtsels een niet-leuk-geld-terug-garantie dus u zit altijd goed. Desgewenst maken we complete kerstpakketten. De nodige relaties waarvoor ik mag schrijven, hebben hun boekenorder al ingeschoten (waaronder PW Consulting, DK Polyester, iampower en Graham). Uiteraard worden ze persoonlijk gesigneerd en voor sommige klanten verzorgen we ook de verzending. Ik lijk wel een kerstpakkettenboer en och, daar is in deze periode van het jaar niks mis mee. Daarnaast ben ik uiteraard gewoon als altijd druk aan het schrijven; reference cases voor Axoft en Pro-Fa Engineering, de website van Vroba Engineering is vernieuwd, net als die van Van der Mark waarvoor ik momenteel de Engelse versie aan het maken ben. Verder nieuwsbrieven voor DK, Bijl Profielen, Laudam en JOFIB en het leuke is dat ze allemaal in navolging van de succesvolle Bommelding van Bom Engineering als traditionele hardcopy worden verstuurd. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de boodschap dan beter landt en langer blijft hangen én ik ben een papierfreak want het is niet voor niets dat mijn boeken niet op de e-reader beschikbaar zijn. Een boek moet je namelijk kunnen voelen en ruiken, alleen dan kun je het verslinden!