10 scholen bezocht, van Nijmegen tot en met Almere en Almelo (13-10-2018)

10 scholen bezocht, van Nijmegen tot en met Almere en Almelo (13-10-2018)

De Kinderboekenweek 2018 was grandioos. Ik zat net als alle voorgaande jaren alle dagen volgeboekt. Voor mij begon het zelfs al twee dagen eerder, want ik rek de boel gewoon op en als het aan mij ligt dan is het ’t hele jaar door Kinderboekenweek. Op De Driemaster is een leuk filmpje geschoten van Pietertje Paul (te bekijken op Facebook).
Ik heb heel wat kilometers gemaakt en reed vaak al om 5 uur weg uit Dinteloord om de files te ontlopen. De tweede woensdag was een uitdaging met ’s morgens voorlezen op een school in Almelo en ’s middags twee voorleessessies in Roosendaal. Waar was ik allemaal? M
aandag 1 oktober De Raagten in Beek en Donk, 2 oktober Het Kristal in Dordrecht, 3 oktober Matthiasschool in Alkmaar, 4 oktober BS Sint Jozef in Holthees, 5 oktober De Oversteek Nijmegen (met maar liefst 900 leerlingen), maandag 8 oktober Franciscusschool Woerden, 9 oktober Caleidoscoop in Almere, woensdagochtend 10 oktober De Tandem in Almelo én woensdagmiddag Optiek Van Wely in Roosendaal, 11 oktober De Driemaster in Hoek van Holland, 12 oktober Basisschool De Stelberg in Rotterdam.